Floor van der Kuijl

Floor van der Kuijl

Hoi ik ben Floor! Wat leuk dat je onze website hebt bezocht. Samen met mijn pony Hoge Linthorst Maverick rij ik dressuur.

Het begon allemaal op mijn eerste echte rijpony Cindy. Een mooi zwarte A-pony, op wie ik heb leren rijden. Met Cindy heb ik meerdere wedstrijden gereden, zowel dressuur als springen. Met haar ben ik Gelders kampioen L1 geworden en 3 keer kringkampioen (1 x springen en 2 x dressuur). Alles ging met Cindy heel snel. Met springen en dressuur heb ik in de hoogste klasse gereden wat kon met een A-pony.

Daarna kwam Hoge Linthorst Maverick, een C-pony (welsh). Met Mave ben ik in de categorie B gestart. Daarna ben ik in de L1 gestart en kringkampioen geworden en vervolgens Gelders kampioen met 68,33 %. Op dit moment zijn we hard aan het trainen voor de L2. 

Liefs Floor

 

Tweede plaats NK dressuur outdoor Z1 2015 met Hoge Rubels Junior

Tweede plaats Gelderse kampioenschappen outdoor Z1 2015 met Hoge Rubels Junior

Tweede plaats Gelderse kampioenschappen dressuur indoor M1 2013 met Hoge Linthorst Maverick

Sam en Floor van der Kuijl

Derde plaats NK dressuur L2 2013 met Hoge Linthorst Maverick

Hippiade2013 Floor van der Kuijl

Gelders kampioen L2 2013 met Hoge Linthorst Maverick

Hoge Linthorst Maverick Gelders Kampioen L2

Hoge Linthorst Maverick Gelders Kampioen L2

Floor van der Kuijl Floor en Hoge Linthorst Maverick floor en cindy floorcropped-floor123.jpgmaverick Hoge Linthorst Maverick]

Comments 5

  1. Hoi Jane bedankt voor je leuke reactie! Ik zal het heel leuk vinden als jullie weer een keer komen kijken!groetjes Floor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.