Sam van der Kuijl

Hoi ik ben Sam en samen met mijn pony’s Dark Secret en Anjershof Memorie rij ik dressuur. Toen ik 6 jaar was ben ik begonnen met paardrijden. Mijn eerste pony heette Jasmijn, dat was een shetlander. Met Jasmijn heb ik nooit wedstrijden gereden. Het begon allemaal met Cindy, een hele mooie zwarte A pony. Cindy was een ervaren pony en van haar heb ik veel kunnen leren. Al snel kon ik met Cindy mijn eerste dressuurwedstrijden rijden. Dat ging supergoed! Met deze pony heb ik tot de L2 gereden en ben ik zelfs Gelders kampioen geworden.

Na Cindy kreeg ik Clint een B pony (schimmel). Clint was een hele lieve pony en waarmee ik in de M1 gereden. Met Clint heb ik verschillende wedstrijden gewonnen.

Met Dark Secret, 2e plaats L1 Gelderse Kampioenschappen 2012

Dark Secret kwam na Clint, een duitse rijpony van 4 jaar oud. Dark was nog niet lang onder het zadel en daarom moest ik haar nog veel leren. Met Dark ben ik na een half jaar tweede op de Gelderse kampioenschappen geworden. Met Dark ben ik in een korte tijd tot in de L2 gereden. In de winter van 2012 heeft Dark een korte rustperiode gekregen. In die tijd ben ik met mijn nieuwe pony Anjershof Memorie begonnen. Memorie is D pony, een hele lieve en mooie Palomino. Memorie is 10 jaar en heeft Z2 gelopen, van hem kan ik dus heel veel leren.

Met Memorie ben ik in november 2012 gestart in de L2 en in februari, tijdens de Gelderse kampioenschappen, tweede geworden. In maart mag ik met Memorie starten op de hippiade.

Divoza Cup Nederlands kampioen met Castenrayseweg’s Dreamboy

Sam van der Kuijl Dreamboy

Gelderse kampioenschappen indoor 2014 M2, tweede plaats met Anjershof Memorie

Sam en Floor van der Kuijl

NK 2013 categorie M1, vijfde plaats

20130901-140051.jpg

Gelderse kampioenschappen outdoor 2013 M1, tweede plaats met Anjershof Memorie

Gelderse Kampioenschappen

NK 2013 categorie L2, negende plaats

 

Sam & Anjershof Memorie

Met Anjershof Memorie, tweede plaats L2 Gelderse kampioenschappen 2013

Anjershof Memorie Gelderse Kampioenschappen 2013

Met Dark Secret, 2e plaats L1 Gelderse Kampioenschappen 2012
Dark Secret Gelderse kampioenschappen

Comments 2

  1. wat een leuke site sam en floor en mooie foto’s
    die dark lijkt me wel een deug niet hooor maar hij is nog jong.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.